Gezond en gelukkig zijn

Ontdek een Eenvoudige manier om je goed te voelen, makkelijk af te vallen en het perfecte lichaam te krijgen

Leer hoe je binnen een zeer korte periode weer goed kunt voelen in je lijf en krijg het perfecte lichaam dat jij wilt

Afzender: Nico Waiboer

Datum:

Beste lezer,

” ‘Ik voel’ me niet lekker in mijn lijf en heb weinig energie….”

… is meestal wat mijn klanten me vertellen als ze voor het eerst bij mij komen omdat ze ontevreden zijn over hun lichaam. Zo ook Susan, één van de klanten die ik in de afgelopen jaren heb gecoacht. Toen ze voor het eerst tegenover me zat zei ze: Ik voel me zo slecht in mijn vel en heb heel weinig energie. En ik ben veel te dik : “Ik wil afvallen en wil veel meer energie hebben, maar ik weet niet hoe…”.

Wat ik opmerkelijk vind is dat van alle mensen die ik in de afgelopen jaren voor me heb gehad, ze zo goed als allemaal (totaal) niet tevreden waren met zichzelf.Veel kampen met gevoelens van angst, schuld en niet- geaccepteerde of onverwerkte pijn en wilden allemaal graag een beter gevoel over zichzelf en lekker leven gaan leiden. De eerste vraag die Anna me stelde was:

Hoe kom ik weer lekker in m’n vel en verlies ik gewicht?

Moet ik gaan dieten? Fietsen? Hardlopen? Personal coach? Naar een psycholoog?

Nee, nee, Zeker niet! Is meestal mijn antwoord, en ik zal nu ook jou uitleggen dit zeker NIET de beste methoden zijn om weer goed in je vel te komen.

Veel mensen met schuld, angstgevoelens kampen met gezondheids en gewichtsproblemen

In tegenstelling tot wat vaak wordt geadviseerd door allerlei dieet guru’s en wat er in de tijdschriften wordt geschreven, kampen veel mensen met allerlei gezondheids en gewichtsproblemen. Men heeft gevoelens van angst, schuld, tekortschieten en onverwerkte pijn. Ze voelen zich niet lekker in hun eigen lichaam en het leven. Door deze conflicterende overtuigingen wordt de levensenergie geblokkeerd.

Eten in plaats van Dieten

Een gezond gewicht bereiken, je energiek, evenwichtig, er stralend uitzien en je gelukkig voelen heeft niet zoveel te maken met sporten, minder calorieen eten, of een of andere dieetpil slikken. Gewoon eten in plaats van dieten. Schoon, hoogwaardige, natuurlijke en levende voeding in plaats van van bewerkte ‘lege’ voeding.

Na afvallen steeds weer aankomen…

Het is altijd hetzelfde liedje: de eerste 2 kilo vliegen eraf, daarna gebeurd er wekenlang niks meer. Van een merkbare vermindering van het vetaandeel was nooit sprake, en op een gegeven moment hou je gefrustreerd op met het dieet. Daarna is het gevoelsmatig zo, dat alles wat je eet, rechtstreeks in vet wordt omgezet; een typisch jojo-effect. Al met al ben je na het dieet vaak dikker dan ervoor!

Gezond en slank worden draait niet om dieten, maar om het loslaten van je conflicterende overtuigingen zoals negatieve gedachten, angsten, zorgen, boosheid en twijfel. Gezond worden bereik je door de slechte voedingsgewoonten te veranderen in goede, en de conflicterende overtuigingen te achterhalen en deze vervolgens te elimineren. Overgewicht en je niet goed voelen zijn immers niet het probleem maar een gevolg van het probleem. Het echte probleem van veel mensen is dat ze niet lekker in hun vel zitten.

Veel mensen voelen zich niet vertrouwd bij zichzelf en voelen zich niet thuis in hun leven, waardoor gewichtsproblemen en gezondheidsproblemen ontstaan. Mager worden als doel hebben is dus helemaal niet belangrijk, en leidt zelden tot een blijvend resultaat.

Het gaat om het veranderen van je eetpatroon- gewoontes, en kijken welke conflicterende overtuigingen en gedachten jouw voeding keuzes bepalen. Het gaat erom jezelf van binnenuit te transformeren.

Hoeveel resultaat kan ik verwachten?

De tweede vraag die Annemieke stelde was hoeveel resultaat ze kon verwachten. Mijn antwoord was:

Dat hangt af van hoe goed je de principes die ik je ga leren zult toepassen. Doe je niets met de kennis die ik je geef, dan zul je geen resultaat zien, maar als je het meeste van deze principes in de praktijk gaat toepassen dan zul je snel beter gaan voelen en direct resultaat gaan boeken!

Als je ernaar streeft om jezelf te verbeteren, wordt alles om je heen beter. De omgeving waarin je woont, als jij verandert veranderen ook de mensen en de situatie. Door te werken aan jezelf, met de nadruk op het behoud van een gezonde levensstijl, positieve vooruitzichten, en je goed voelen kun je beginnen aan jouw gezondheid, levensvreugde en energie in overvloed.

Om dit te bereiken moet je beginnen met het nemen van 100% verantwoordelijkheid voor je eigen acties . Het is belangrijk te onthouden: oorzaak en gevolg de zgn. Wet van Aantrekking: Wat je uitzendt, ontvang je terug als realiteit. Neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat er gebeurt in je leven – goed of slecht. De winnaars nemen de volle verantwoordelijkheid voor alles wat er met hen gebeurt. Zij erkennen als ze dingen goed doen en geven toe als ze in gebreke zijn.

De focus van GezondEnGelukkigZijn is gericht op levendige, superieure, en een energieke gezondheidtoestand! Als je last hebt van een slechte gezondheid, is er slechts een persoon verantwoordelijk – dat ben jezelf. Anderen de schuld geven of omstandigheden zal je niet verder helpen. Om dit te bereiken, ultieme gezondheid, moet je voor 100% je verantwoordelijkheid nemen.

De volgende vraag wil ik aan je stellen:

“Hoe graag wil je er goed uitzien en je fantastisch voelen, een overvloedige energie hebben, een stralende gezondheid, vermoeidheid elimineren, gewicht verliezen, prestaties verbeteren, en lang leven in een super gezondheid?”

Wanneer het emotionele verlangen naar een doel zo intens dat je het voelt in elke vezel van je lichaam, dan bereik je je doel – en geen moment eerder. Waar je je op focust zal het zich uitbreiden. Focus op wat je wilt en het zal komen in je leven.Maar nog belangrijker is om je goed te voelen! Of het nu een ideaal lichaamsgewicht, meer energie, jeugdigheid, of iets anders – gewoon je gedachten en emoties concentreren op je wensen en zorg datje je goed voelt en je zult het bereiken,

Creeren gaat veel sneller dan je denkt, als je tenminste zuiver naar jezelf durft te kijken.

We beschikken over een enorme kracht die we ons nog niet goed kunnen voorstellen. Deze kracht zit van binnen.

Annemieke knikte

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

“Want ik heb een druk leven en kan simpelweg niet steeds met mezelf bezig zijn en ik kan al zeker niet uren in de keuken doorbrengen voor het klaarmaken van allerlei gezonde recepten…”

Geen probleem, was mijn antwoord.

Ik legde Annemieke uit dat het draait om je mindset en het meteen nemen van actie.

Ontdek nu zelf de Kracht van bewust omgaan met je lichaam en met Voeding

Met het Gezond en Gelukkig Zijn boek leer je een praktische manier om bewust om te gaan met je lichaam en voeding. Dit boek biedt niet alleen een gezonde en toegangelijk 12 weken eetplan om fitter en gezond te worden maar ook handvaten en technieken.

Ontdek hoe ook jij:

Laat me je dit nog vragen…

Hoor jij jezelf spreken als je dit leest?

Mijn vraag aan jou is:

Wanneer is het WEL het juiste moment? Wanneer heb je WEL tijd? Wanneer heb je WEL genoeg energie? Wanneer ga je WEL beginnen?

Wat zou je doen als je het nu niet zo doen? Hoe zou je je over 3 maanden voelen? Hoe zou je er over 3 maanden uit zien? Zou er iets veranderd zijn?

Zou je aan de andere kant, wanneer je nu, stap voor stap zou starten, over drie maanden een verschil kunnen zien? Zou je lichaam veranderd kunnen zijn? Zou je misschien, ook al is het een klein beetje, beter in je vel kunnen zitten?

Als je zeker wist dat je goed zou voelen, makkelijk kan af vallen en het perfecte lichaam kon krijgen,wat zou je dan doen?

Als ik je zou vertellen dat ik jou ga ondersteunen. Dat ik jou ga ondersteunen op de manier zoals ik dat met mijn klanten heb gedaan.

Dat ik je ga voorzien van alle tips en tools die jou helpen. Dat ik je uitgebreid ga laten zien hoe het lichaam werkt, en ga uitleggen hoe je de juiste mindset kunt verkrijgen die jouw gaan helpen om jouw conflicterende overtuigingen te elimineren.

Dat ik je alle tips en adviezen die ik me kan bedenken ga geven om jouw lichaam in vorm te brengen.

Als ik je de (sjamanistische methode uit Hawaii) ga vertellen waarmee je met 4 simpele woorden je hele leven compleet kunt positief kan veranderen.

Als ik je help met je voeding en je volledig uitleg wat je moet gaan doen, op een praktische manier die je in iedere levensstijl kunt toepassen.

Als het enige is wat jij hoeft te gaan doen het UITVOEREN is.

Als je zeker zou weten dat je goed gaat voelen, makkelijk en verantwoord kunt afvallen, je het lichaam creert wat jij wilt en al binnen de eerste maand een verschil in de spiegel ziet.

Zou je er dan aan beginnen?

Ik geef je 100% van je geld terug als je niet tevreden bent

Ik ben zo overtuigd van de kracht van deze filosofie dat ik je 100% van je geld terug geef wanneer je na 30 dagen niet tevreden bent over je aankoop. En ik geef je jouw geld direct terug, zonder vragen te stellen.

Als je ontevreden bent over de resultaten die je in de eerste maand hebt behaald heb je het recht om binnen 30 dagen je geld terug te vragen. Ik schrijf vervolgens direct het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Garantie resultaatGeld terug resultaat

Wat laat het snelste resultaat zien?

Ik zal je vertellen over de filosofie, het programma waar ik het op deze pagina over heb gehad.

Gezond en Gelukkig Zijn 

Ter waarde van: €37,-

Het Gezond en Gelukkig Zijn is een e-book (digitaal boek) met daarin een nieuwe filosofie omtrent gelukkig zijn en je goed leren voelen Ontdek een makkelijke manier om je goed te voelen, makkelijk af te vallen en het perfecte lichaam en leven te krijgen. Eén, twee, tot maximaal 3 maanden om je goed te voelen en perfecte lichaam dat jij wilt.

Ontdek:

 • Hoe je gemakkelijk en natuurlijk kunt afvallen
 • Hoe je makkelijk gezond kunt eten
 • Hoe je het perfecte lichaam kunt krijgen
 • Hoe 4 simpele zinnen je leven compleet gaan veranderen
 • Hoe je van schuldgevoel en angst af kan komen en meer zelfvertrouwen kan krijgen
 • Hoe je je gezondheid kunt verbeteren
 • Hoe je meer energie krijgt
 • Hoe je mentale helderheid krijgt

Als je op korte termijn resultaat wilt zien en in de komende maanden een nieuw lichaam wilt ontwikkelen, het lichaam zoals jij jezelf het liefste zou zien.

leer je je gedachtekracht te gebruiken om je leven vorm te geven, maar ook je líchaam. Diëten werken niet omdat ze niet je gedachten over je leven, jezelf en je lichaam veranderen. Daarom hoor je mensen vaak zeggen: Nu bén ik eindelijk slank, maar hoe kan het dat ik in de spiegel nog steeds dezelfde mollige vrouw zie staan?

Gezond worden en je natuurlijke gewicht bereiken begint met positieve en constructieve gedachten en het vergroten van je gevoel van eigenwaarde.

SUPERBONUS: Mini E-book: “Gedachten Kracht” 

Ter waarde van: €17,-

Hierin leer je:

 • De basis van de leringen van Abraham Hicks
 • de krachtigste wet van het universum: de Wet van Aantrekking
 • Hoe je mijn stappenplan kunt gebruiken
 • Hoe je deze enorme kracht kunt beinvloeden

In dit Mini e-book lees je een samenvatting van de leer van Abraham Hicks en de Wet van aantrekking.

Deze principes heb ik in de afgelopen jaren bij al mijn klanten gebruikt. Het is zeer makkelijk leesbaar en alle tips zijn praktisch toe te passen. Geen moeilijke taal, maar een toegankelijk principe om nu mee aan de slag te gaan en creer het leven dat jij voor ogen hebt.

Bonus: Eetplan Gezond en Gelukkig Zijn 

Hoe je dagelijkse eetpatroon geleidelijk aan op een goede en juiste manier kunt aanpassen voor een gezonde leefstijl

Ter waarde van: €27,-

Hierin leer je:

 • Wat heb je nodig voor een gezond eetpatroon
 • Hoe kan je meer gezonde voeding in je dagelijkse leven effectief introduceren
 • Hoe je eetpatroon kunt verbeteren
 • Hoe je dagelijkse eetpatroon geleidelijk aan kunt veranderen

Bij dit e-book krijg je een volledige uitgewerkte eetplan voor super gezonde leefstijl.

Bonus: receptenboek 

Super gezonde recepten voor een beter en gezond lichaam

Ter waarde van: €27,-

Hierin leer je:

 • Wat heb je nodig voor een gezonde maaltijd
 • Hoe kan je makkelijk en snel een gezonde maaltijd maken
 • Hoe je altijd kunt kiezen uit gezonde ontbijten, lekkere lunches, simpele snacks en fantastische avondmaaltijden.
 • Hoe je nooit meer op dieet hoeft…

Bij dit e-book krijg je een volledige uitgewerkte eetplan voor super gezonde leefstijl.

Geld terug resultaatGarantie resultaat

Omdat ik het echt belangrijk vind dat jij je doelstelling bereikt…

Heb ik nu voor jou een speciaal aanbod waarmee je al deze e-books (digitale boeken) voor een aantrekkelijke prijs kunt krijgen.

Ga verder met bestellen

Tijdelijke Gezond en Gelukkig Zijn All-In Aanbieding 

Normale Prijs €79,- Vandaag €27,-

Voeg toe aan winkelwagen

Voeg toe aan winkelwagen

Met vriendelijke groet,

P.S.

Deze bonussen staan slechts voor een beperkte periode online. Ik behoud me het recht om op ieder moment, zonder voorafgaande mededeling, deze bonussen offline te halen!

P.S.2 als je tijdens het lezen vragen hebt of advies nodig hebt over deze informatie, over je voeding of over wat dan ook, kan je mij altijd per email bereiken!

Ga verder met bestellen

Tijdelijke Gezond en Gelukkig Zijn Aanbieding 

Normale Prijs €79,- Vandaag €27,-

Voeg toe aan winkelwagen

Voeg toe aan winkelwagen

Het Gezond en Gelukkig Zijn Programma is gevestigd en geregistreerd in Amsterdam,
KvK Amsterdam 34248343.